Aquest cap de setmana es celebra a Barcelona la sisena edició de Món Llibre, dies abans del dia de Sant Jordi, el gran dia de la Rosa i el Llibre. Durant aquests dos dies el Raval s'omplirà d'activitats per a joves lectors de totes les edats. Kalandraka i 40 editorials més hi participaran activament.

---------------------------------

Este fin de semana se celebra en Barcelona la sexta edición de Món Llibre. En vísperas del Día del Libro, la gran fiesta de Sant Jordi, la ciudad se llenará de actividades para lectores infantiles y juveniles. KALANDRAKA es una de las 40 editoriales que participará activamente en la programación.

A partir del llibre “El somriure de la Daniela”, coeditat en català amb Hipòtesi, la il.lustradora argentina Rebeca Luciani crearà un taller d'il.lustració infantil que tindrà lloc el dissabte 17 a les 17:30 h. i el diumenge 18 a les 16:15 h., ambdós a la zona de tallers 1 de la Plaça Joan Coromines (entre el MACBA i el CCCB). Es tracta d'un espectacle per a nens i nenes a partir de 6 anys, amb la participació de la narradora Sherezade Bardaji.

Un altre àlbum present a la mostra és “Els de dalt i els de baix”, de la il.lustradora xilena Paloma Valdivia. Aquest també està coeditat en català amb Hipòtesi. El llibre serà el fil conductor de dos tallers que l’autora i il.lustradora realitzarà el mateix diumenge 18 a les 17:05 i a les 17:55 h. L’activitat, per a públic a partir de 6 anys tindrà lloc a la zona 1 de tallers de la Plaça Joan Coromines

Una altra de les seccions destacades de Món Llibre s’anomena “A la manera de”: diversos artistes de l’àmbit de la creació contemporània mostren la seva particular visió d’unes quantes obres literàries. En aquest cas, Sònia Gómez presentarà l’espectacle “On vs. Off”, basat en el llibre “Allà on viuen els monstres” de Maurice Sendak. Aquest es podrà veure a l’auditori del CCCB el diumenge 18 a partir de les 16:15. L’artista mostrarà a través de Max, el protagonista d’aquesta història, una adaptació visual i sonora d’aquest meravellós conte.

Totes les activitats de Món Llibre són d’entrada lliure -fins a completar l’aforament- i l’horari d’apertura és de 11:00 a 19:30 h. Món Llibre està organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona en col.laboració amb les Biblioteques de Barcelona, el CCCB i el MACBA.

------------------------------------------------

A partir del libro “El somriure de la Daniela”, coeditado en catalán con Hipòtesi, la ilustradora Rebeca Luciani impartirá un taller de ilustración infantial que se celebrará el sábado 17 a las 17:30 horas y el domingo 18 a las 16:15 horas, ambos en la zona de talleres 1 de la Plaza Joan Coromines (entre MACBA y CCCB). Consistirá en un espectáculo de cuentos ilustrados, para niños y niñas a partir de seis años, con la participación de la narradora Sherezade Bardaji.

Otro álbum, “Els de dalt i els de baix”, de Paloma Valdivia, también coeditado en catalán con Hipòtesi, será el hilo conductor de otros dos talleres que la autora e ilustradora realizará el domingo 18 a las 17:05 y las 17:55 horas. La actividad, para público a partir de seis años de edad, se celebrará en la zona 1 de talleres, en la Plaza Joan Coromines, con la colaboración de Inma Borges en la narración del cuento.

Otra de las secciones destacadas de Món Llibre se denomina “A la manera de”: diversos artistas destacados en el ámbito de la creación contemporánea, muestran su particular interpretación de determinadas obras literarias. En este caso, Sònia Gómez presentará el espectáculo “On vs. Off”, basado en el libro “Allà on viuen els monstres”, de Maurice Sendak. Podrá verse en el Autorio del CCCB el domingo a partir de las 16:15 horas. Haciendo un recorrido por la imaginación de la mano de Max, el protagonista de este relato, la artista mostrará una adaptación visual y sonora de este cuento magistral.

Todas las actividades de Món Llibre son de entrada libre hasta completar el aforo, en horario de 11:00 a 19:30 horas. Mon Llibre está organizado por el Instituto de Cultura de Barcelona, en colaboración con las Bibliotecas de Barcelona, el CCCB y el MACBA.