L’Associació de Mestres Rosa Sensat, amb la col·laboració del grup transVersant la poesia i l’editorial Kalandraka convoquen el Premi de Poesia per a Infants Rosa Sensat

El premi consta d’una dotació econòmica de 5.000 € i la publicació de l’obra. El termini per presentar els treballs comença el 14 de desembre i acaba el 21 de març de 2024. La resolució del jurat es donarà a conèixer durant la primera quinzena d’abril de 2024

 

L’Associació de Mestres Rosa Sensat i l’editorial Kalandraka convoquen el Premi de Poesia per a Infants Rosa Sensat, organitzat pel grup transVersant la poesia, amb l’objectiu d’estimular la creació i publicació de poesia de qualitat en llengua catalana, adreçada als infants i a la promoció lectora d’aquest gènere.

Poden optar al premi totes les persones majors de 18 anys, de qualsevol nacionalitat, amb obres originals i inèdites escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves variants. Les persones interessades hauran de lliurar la seva obra sota pseudònim via correu postal.

Kalandraka publicarà l’obra premiada durant el mes de setembre de 2024. L’editorial podrà publicar també els treballs que rebin una menció especial. El jurat estarà format per professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la literatura i l’educació.

Les bases completes de participació en el Premi de Poesia per a Infants Rosa Sensat podran consultar-se a les pàgines web de Rosa Sensat, Kalandraka i del grup transVersant la poesia.

 

BASES DE PARTICIPACIÓ en PDF