Els escolars de 5 anys A de la classe de 'Els caragols' d'Educació Infantil del CEIP José Mollà de Canals, a València, varen ser els guanyadors del concurs 'Libros para soñar' que organitzen KALANDRAKA i el suplement escolar La Tiza del Diario Información.

---------------------------

Los escolares de 5 años A de la clase 'Els caragols', de Educación Infantil del CEIP José Mollá de Canals, en Valencia, fueron los ganadores del concurso 'Libros para soñar' que organizan KALANDRAKA y el suplemento escolar La Tiza del Diario Información.

---------------------------

Os escolares de 5 anos A da clase 'Els caragols', de Educación Infantil do CEIP José Mollá de Canals, en Valencia, foron os gañadores do concurso 'Libros para soñar' que organizan KALANDRAKA e o suplemento escolar La Tiza do Diario Información.

Com a bons lectors que són i coneixedors d'en "Frederick", l'entranyable personatge creat per Leo Leonni, van acertar que aquest ratolí-poeta tenia raigs de sol, colors i paraules amb els que podia donar calidesa, llum i imaginació als seus companys durant els durs i llargs dies d'hivern. El nostre company César va visitar aquest grup de nens i nenes per donar-los el lot de llibres de KALANDRAKA, que aportaren a la biblioteca de l'aula.

-------------------------------

Como buenos lectores y conocedores de “Frederick”, el entrañable personaje creado por Leo Leonni, acertaron que este ratón-poeta atesoraba rayos de sol, colores y palabras, con los que dar calidez, luz e imaginación, a sus compañeros durante los duros y largos días de invierno. Nuestro compañero César visitó a este grupo de niños y niñas para entregarles un lote de libros de KALANDRAKA, que se incorporan a la biblioteca del aula.

------------------------------

Como bos lectores e coñecedores de “Frederick”, o entrañable personaxe creado por Leo Leonni, acertaron que este ratiño-poeta atesouraba raios de sol, cores e palabras, cos que dar calidez, luz e imaxinación, aos seus compañeiros durante os duros e longos días de inverno. O noso compañeiro César visitou este grupo de nenos e nenas para entregarlles un lote de libros de KALANDRAKA, que se incorporan así á biblioteca da aula.