Cartel de Ignasi Blanch para la 2ª Trobada de Sant Jordi

Rebeca Luciani, Antonio Santos, Marc Taeger y Emilio Urberuaga son algunos de los ilustradores que participarán en la segunda "Trobada" de Sant Jordi organizada por Casa Anita Llibres en el Barrio de Gràcia de Barcelona este próximo 23 de abril, Día del Libro. El cartel de este año es obra del artista Ignasi Blanch.

--------------------------------------------

Rebeca Luciani, Antonio Santos, Marc Taeger e Emilio Urberuaga son algúns dos ilustradores que participarán na segunda "Trobada" de Sant Jordi organizada por Casa Anita Llibres no Barrio de Gràcia de Barcelona este vindeiro 23 de abril, no Día do Libro. O cartel deste ano é obra do artista Ignasi Blanch.

A partir de las 11:00 y de las 17:00 horas, los ilustradores participarán en una jornada de firma de sus respectivos libros. Así, Rebeca Luciani estará con los lectores de "La sonrisa de Daniela" (distiguido con la mención The White Ravens) y "La nube de Martín" (finalista del I Premio Internacional Compostela de Álbumes Ilustrados 2008). Por su parte, Antonio Santos respaldará "Pancho" (2º Premio Nacional de Ilustración 2003) y "El viaje de Pancho". También participará Marc Taeger, ilustrador de "La verdadera historia de Caperucita" (Premio Daniel Gil 2005), "Aquiles el puntito" y "Garbancito". En cuanto a Emilio Urberuaga, KALANDRAKA ha editado en gallego "Discurso do oso" (disponible también en portugués).

Portadas de los libros ilustrados por R. Luciani, A. Santos, M. Taeger y E. Urberuaga
A partir das 11:00 e das 17:00 horas, os ilustradores participarán nunha xornada de sinatura dos seus respectivos libros. Así, Rebeca Luciani estará cos lectores de "O sorriso de Daniela" (distiguido coa mención The White Ravens) e "A nube de Martín" (finalista do I Premio Internacional Compostela de Álbums Ilustrados 2008). Pola súa parte, Antonio Santos respaldará "Pancho" (2º Premio Nacional de Ilustración 2003) e "A viaxe de Pancho". Tamén participará Marc Taeger, ilustrador de "A verdadeira historia de Carapuchiña" (Premio Daniel Gil 2005), "Aquiles o puntiño" e "Garavanciño". En canto a Emilio Urberuaga, KALANDRAKA editou en galego "Discurso do oso" (dispoñible tamén en portugués).

Casa Anita Llibres
CASA ANITA LLIBRES:

Aquest any tindrà lloc la "Segona trobada d'il•lustradors Sant Jordi 2009" al barri de Gràcia, al Pla Nicolau Salmerón, inici del Carrer Gran de Gràcia. L'any passat, 23 d' abril del 2008, la trobada va ser tot un èxit i va complir amb escreix totes les expectatives. La idea de reunir als il•lustradors i mantenir un contacte directe amb el públic lector sorgeix de la iniciativa de la llibreria Casa Anita, llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil i àlbum il•lustrat ubicada al barri de Gràcia i té el suport de l'Ajuntament de Gràcia, la llibreria Aura i la llibreria Knowfood.(Les tres llibreries munten les seves respectives parades de Sant Jordi al Pla Nicolau Salmerón).
Durant tot el dia es pot trobar una mostra representativa de la producció editorial i sobretot una gran representació dels llibres il•lustrats. Tant el matí, a partir de les 11h., com a la tarda, a partir de les 17h., comptarem amb la presència dels il•lustradors per signatures de llibres. Els il•lustradors convidats aquest any són:
Ignasi Blanch - Mercè Canals - Agustín Comotto - Rebeca Luciani - Maximiliano Luchini - Imma Pla - Antonio Santos - Carme Solé Vendrell - Marc Taeger - Emilio Urberuaga - Noemí Villamuza