Dentro del amplio abanico de actividades que se desarrollaron en Món Llibre, destacan también los espectáculos protagonizados por artistas de diferentes disciplinas -danza, teatro, música...- que se inspiraron en alguno de nuestros libros para elaborar lecturas alternativas y originales a esas historias, para plasmarlas “a la manera de...”. Ese es el título de la sección en la que participaron creadores como la bailarina y performer Sònia Gómez, o el grupo Hipnòtik Faktory, que escogieron “Allà on viuen els monstres” y “De què fa gust la lluna?”, respectivamente, para asombrar al público con su creatividad.

---------------------------------------

Dins l'ampli ventall d'activitats que es van desenvolupar al Món Llibre, destaquen els espectacles protagonitzats per artistes de diferents disciplines – dansa, teatre, música,...- que es van inspirar en alguns dels nostres llibres per dur a terme lectures alternatives i originals, plasmant-les “ A la manera de...”. Aquest és el títol de la secció on van participar creadors com la ballarina i performer Sònia Gómez, o el grup Hipnòtik Faktory, que varen escollir “Allà on viuen els monstres” i “De què fa gust la lluna?”, repectivament per sorprendre al públic amb la seva creativitat.

El Auditori del CCCB acogió el estreno de OFFvsON, una adaptación escénica de Sónia Gómez basada en el libro “Allà on viuen els monstres”, de Maurice Sendak. La propuesta revisa la relación entre la oscuridad, los miedos, los monstruos y los elementos fantásticos. Su propuesta recreaba este clásico de la Literatura Infantil y Juvenil con los recursos propios de las artes escénicas y su peculiar manera de articular el lenguaje escénico. El resultado, efectivo e impactante, a base de destellos de luz en la oscuridad y música potente: un ambiente que nos sugería que, efectivamente, los monstruos habitan en nuestras cabezas.

“A la manera de” Hipnòtik Faktory, un grupo de gestión cultural en el ámbito de la creatividad y la música urbana, el público de Món Llibre disfrutó de una versión teatral de “De què fa gust la lluna?”, de Michael Grejniec. A ritmo de hip-hop de los 80 y los 90, los artistas Miquel Àngel Ripeu y Samuel Törnqvist representaron el plan solidario de los animales para alcanzar la luna y saber, al fin, a qué sabe. Con unas marionetas muy especiales, a base de materiales reciclados, la puesta en escena resultó vistosa y divertida. El espectáculo, que se desarrolló en un escenario instalado en la Plaza Joan Coromines, atrajo la atención de una gran cantidad de público.

Miquel Àngel Ripeu es muy popular no solo por su presencia en programas de humor de TV3, sino también por sus facetas como narrador, rapero y bailarín, por las que participó en espectáculos teatrales como Rent o The Full Monty. Samuel Törnqvist es compositor, DJ y manipulador de marionetas, vinculado siempre al mundo de la producción de sonido.

----------------------------------------------------------

L'Auditori del CCCB va acollir l'estrena de OFFvsOn, una adaptació escènica de la Sònia Gómez basada en el llibre “Allà on viuen els monstres”, de Maurice Sendak. La proposta revisa la relació entre la foscor, les pors, els monstres i els elements fantàstics. La seva proposta feia una recreació d'aquest clàssic de la Literatura Infantil i Juvenil amb els recursos propis de les arts escèniques i el seu peculiar mode d'articular el llenguatje escènic. El resultat, efectiu i impactant, a base de llampades de llum en la foscor i música potent: un ambient que ens suggeria que, efectivament, els monstres habiten nomès al nostre cap.

Amb “A la manera de” els Hipnòtik Faktory, un grup de gestió cultural dins l'àmbit de la creatuvitat i la música urbana, el públic del Món Llibre va gaudir d'una versió teatral del llibre “De què fa gust la lluna?” de Michael Grejniec. A ritme de hip-hop dels 80 i dels 90, els artistes Miquel Àngel Ripeu i Samuel Törnqvist va representar el pla solidari dels animals per aconseguir arribar a la lluna i saber de què fa gust. Amb unes titelles molt especials, fetes amb materials reciclats, la posada en escena va resultar vistosa i divertida. L'espectacle, que es va desenvolupar en un escenari instal.lat a la Plaça Joan Coromines, va atreure l'atenció d'una gran quantitat de públic.

Miquel Àngel Ripeu és molt popular no només per la seva presència en programes d'humor de TV3, sinó també per les seves facetes com a narrador, raper i ballarí, per les quals va participar en espectacles teatrals com Rent o The Full Monty. Samuel Törnqvist és compositor, DJ i manipulador de titelles, vinculat sempre al món de la producció de so.