L'escriptor José Luis Berenguer i el nostre company César van visitar aquesta setmana el CRA Font Freda d'Atzeneta d'Albaida (València). La col.lecció "Libros para Soñar" de KALANDRAKA va prendre accent mediterrani per a recolçar l'animació a la lectura en aquesta centre escolar.

-----------------------------

El escritor José Luis Berenguer y nuestro compañero César visitaron esta semana el CRA Font Freda de Atzeneta d'Albaida, en Valencia. Los ‘Libros para Soñar' de KALANDRAKA tomaron acento levantino para apoyar la animación a la lectura en este centro escolar.

Des de "A prop" fins a "En Patufet", passant per « L'Amèlia vol un gos », el catàleg de Kalandraka ofereix una gran varietat de títols capaços de sorprendre la mirada dels xiquets i d'omplir la seua imaginació amb figures i colors, paisatges i aventures, fantasies i emocions. José Luis Berenguer, alacantí de naixement i oriolà de creixement, va demostrar el seu talent i va enlluernar amb les seues paraules i els seus mons als participants.

Desde 'A prop' hasta 'En Patufet', pasando por 'L'Amèlia vol un gos', el catálogo de KALANDRAKA ofrece multitud de títulos capaces de asombrar la mirada de los niños y llenar su imaginación de figuras y colores, paisajes y aventuras, fantasías y emociones. José Luis Berenguer -alicantino de nacimiento y oriolano de crecimiento- demostró su talento como cuentacuentos y encandiló con sus palabras y sus mundos al 'respetable'...