Casa Anita Llibres (imagen tomada del blog PequeñaSaltamontes)

Olalla González y Marc Taeger presentarán "En Patufet" el próximo 21 de febrero en Casa Anita Llibres (Carrer Santa Eugènia, 7) de Barcelona, a las 18:00 horas...

----------------------

Olalla González i Marc Taeger presentaran "En Patufet" el pròxim 21 de febrer a Casa Anita Llibres (carrer Santa Eugènia, 7) de Barcelona, a les 18.00 hores.

"Patim, patam, patum, homes i dones de cap dret.
Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet".

Obra literaria y artística de Olalla González y Marc Taeger en KALANDRAKA

Además de "En Patufet", su primer libro conjunto, Olalla y Marc también mostrarán otros álbumes en cuya creación han participado por separado como autora e ilustrador, respectivamente: "Chivos chivones", "La verdadera historia de Caperucita" y "Aquil·les el puntet", todos ellos editados por KALANDRAKA.

Olalla y Marc presentando Garbancito/En Patufet

Y para concluir este mes de febrero, Casa Anita celebrará una sesión de cuentacuentos con la narradora Martha Escudero, que incluirá en su repertorio la obra titulada "L'Amelia vol un gos". La cita será el día 28 a las seis de la tarde.

----------------------------------------------------------

A més a més d' ‘En Patufet", el seu primer llibre plegats, l'Olalla i en Mark també ens mostraran altres àlbums en la qual creació han participat de manera separada com a autora i il•lustrador, respectivament: "Chivos chivones", "Aquil·les el puntet" i "La verdadera historia de Caperucita", tots tres editats per KALANDRAKA.

Casa Antia tancarà la seva programació del mes de febrer amb una sesssió de contes a càrrec de la narradora Martha Escudero, que inclourà una versió de "L'Amelia vol un gos". La cita serà el dia 28 a les 18.00 de la tarda.